Laddstationer DC

Lösningar för DC-laddning från Autel: Kraftfulla och pålitliga

Upptäck vårt sortiment av Autel DC-laddstationer, framtaget för att möta de krävande behoven av snabbladdning för elbilar. Med kraftfulla effekter på upp till 240kW, erbjuder våra DC-laddstationer en snabb och effektiv laddningslösning, perfekt anpassade för både privatpersoner och företag som söker kortare laddtider.

Våra DC-laddstationer från Autel, kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet, är inte bara väl etablerade på marknaden; de är också rigoröst testade för att möta stränga säkerhets- och prestandastandarder. Med Autels långa erfarenhet inom området kan du känna dig trygg med att din laddinfrastruktur är i goda händer, från installation till daglig användning.

Varje laddstation är designad för att vara flexibel med installationsalternativ för både vägg- och stolpmontering, vilket gör dem idealiska för en mängd olika installationsmiljöer. Autels DC-laddare är utrustade med avancerad teknik för att säkerställa en snabb och säker laddningsprocess, vilket minimerar väntetider och maximerar tillgängligheten för användarna.

Investera i en Autel DC-laddstation för att ge din anläggning den snabbaste och mest pålitliga laddningslösningen på marknaden. Med Autels expertis och vårt fokus på kvalitet och kundnöjdhet, kan vi erbjuda en laddningsinfrastruktur som inte bara möter dagens behov utan också är redo för framtiden.

Autel MaxiCharger DC Compact 47 kW (vägg)

215 550 kr
Tillgänglig för leverans

Autel MaxiCharger DC Compact 47 kW (piedestal)

219 550 kr
Tillgänglig för leverans

Autel MaxiCharger DC Compact 47 kW (vagn)

218 550 kr
Tillgänglig för leverans

Autel MaxiCharger DC Fast 120 kW

395 000 kr
Tillgänglig för leverans

Autel MaxiCharger DC Fast 140-240 kW

595 000 kr
Tillgänglig för leverans

Autel MaxiCharger DC HiPower

1 395 000 kr
Tillgänglig för leverans