Waybler

Waybler står i framkanten av innovation inom elbilsladdning, erbjuder avancerade laddlösningar som kombinerar svensk kvalitet och teknisk excellens. Waybler var tidigare känt som CaCharge, men byte namn 2022.

Vårt engagemang för att leverera pålitliga, effektiva och användarvänliga produkter speglar vår vision om att förenkla livet för elbilsägare. Genom att integrera smart teknologi och flexibla anslutningsalternativ skapar Waybler en smidig och tillgänglig laddningsupplevelse för både privatpersoner och företag. Wayblers intelligenta laddboxar med lastbalansering säkerställer optimal fördelning av elen till varje laddplats vid varje tillfälle. Detta gör det möjligt att erbjuda maximalt antal laddplatser utan att behöva förstärka elnätet. Alla av Wayblers laddboxar har dynamisk lastbalansering. 

Waybler Dynamic 22 kW - 2 uttag

26 950 kr
Tillgänglig för leverans

Waybler Flex Max 11 kW

23 950 kr
Tillgänglig för leverans

Waybler Dynamic

Dynamic är Wayblers flaggskeppsprodukt, en dubbelladdare utrustad med en kraftfull 22kW kapacitet designad för att maximera laddningseffektiviteten. Waybler Dynamic framhäver funktioner som aktivt fasval, vilket möjliggör maximalt utnyttjande av tillgänglig effekt och säkerställer en snabbare laddning. Med flera uppkopplingsalternativ, inklusive 4G, WiFi och trådbundet internet, erbjuder Dynamic en flexibel och tillförlitlig laddningslösning som anpassar sig efter användarens behov, allt medan den bibehåller svensk kvalitet och prestanda. Waybler dynamic är en intelligent laddbox med dynamisk lastbalansering som förstärker ditt elsystem.

Waybler Dynamic passar större anläggningar med komplexa laddningsbehov och behov av skalbarhet.

Waybler Flex Max

Flex Max kompletterar Wayblers produktutbud genom att erbjuda en mångsidig laddningslösning som tillgodoser en bredare publik. Medan Dynamic fokuserar på högeffektiv laddning för de med intensiva laddningsbehov, är Flex Max en enklare variant. Tusentals Waybler Flex Max har installerats hos företag, brf:er och samfälligheter i Sverige och utomlands. En enkel, robust laddbox, med diskret och tidlös design – och Wayblers unika effektstyrning. Waybler Flex Max är också en intelligent laddbox med lastbalansering.

Waybler Flex Max passar bäst för företag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter med måttlig till hög elbilsanvändning.

Tillbehör