Laddboxar AC

Vi erbjuder AC laddboxar för elbilar med effekter på 11kW eller 22kW. Dessa AC laddboxar är designade för att monteras enkelt på antingen vägg eller stolpe. Vårt sortiment av AC laddare är anpassat för att möta de varierande kraven från både privatpersoner och företag.

Våra produkter, inklusive singel- och dubbelladdare, är noggrant testade för att garantera hög kvalitet och pålitlighet. Dessutom har vi mycket erfarenhet och kunskap om våra produkter, vilket säkerställer trygghet när du installerar en ny anläggning.

Vi erbjuder AC laddare från flera väl etablerade och kända varumärken: Waybler, Autel, Teltonika och Alfen. 

TeltoCharge 22kW

11 350 kr
Tillgänglig för leverans

Autel Maxicharger AC Compact 22kW

7 950 kr
Tillgänglig för leverans

Alfen Eve Single S-line 11kW

11 450 kr
Tillgänglig för leverans

Waybler Flex Max 11 kW

23 950 kr
Tillgänglig för leverans

Alfen Eve Single S-line 11kW - fast kabel 5 m

12 750 kr
Tillgänglig för leverans

Waybler Dynamic 22 kW - 2 uttag

26 950 kr
Tillgänglig för leverans

Alfen Eve Double Pro-line 22kW

36 950 kr
Tillgänglig för leverans

Autel MaxiCharger 22kW socket

8 550 kr
Tillgänglig för leverans

Relevant Information om våra AC Laddare

Singelladdare

Dessa laddboxar är perfekt för mindre installationer där utrymmet är begränsat, då våra singelladdare erbjuder pålitlig och effektiv laddning med enkel åtkomst och minimalt underhåll.

Dubbelladdare

För större anläggningar eller platser med hög trafik, möjliggör våra dubbelladdare laddning av två fordon samtidigt, vilket maximerar tillgängligheten och minskar väntetiderna. 

Uppkoppling

Anpassningsbarhet är nyckeln, och våra AC laddare stödjer flera uppkopplingsalternativ. Oavsett om du föredrar WiFi, 4G eller trådbunden anslutning, erbjuder vi lösningar som säkerställer en stabil och pålitlig drift.

OCPP-kompatibilitet

Alla våra AC laddboxar är fullt kompatibla med OCPP, vilket underlättar fjärrstyrning, övervakning och uppdateringar, och säkerställer en framtidssäker och flexibel laddinfrastruktur som kan växa och anpassas efter dina behov.

Utforska vårt utbud av AC laddboxar och upptäck hur vi kan hjälpa dig att ta din elbilsladdning till nästa nivå med smarta, effektiva och tillförlitliga laddlösningar.


Är du mer intresserad av en DC laddare?