Autel

Autel MaxiCharger - Allt du behöver till rätt pris

Utforska Autel MaxiCharger, en laddstation som levererar högpresterande elbilsladdning med allt du behöver till ett konkurrenskraftigt pris. Denna laddlösning kombinerar Autels engagemang för kvalitet och innovation med användarvänlighet och tillförlitlighet.

Autel MaxiCharger 22kW socket

8 550 kr
Tillgänglig för leverans

Autel MaxiCharger 11 kW fast kabel

9 250 kr
Tillgänglig för leverans

Hög temperaturtolerans

Autel MaxiCharger är konstruerad för att hantera extrema temperaturförhållanden, med en driftstemperaturtolerans från -40 till +55 grader Celsius. Detta säkerställer pålitlig och effektiv laddning i alla väder, vilket gör den idealisk för användning i varierande klimat.

Inbyggda skyddsåtgärder

Med Autel MaxiCharger kan du vara trygg, tack vare inbyggda skydd mot jordfel, kortslutning och överström. Dessa säkerhetsfunktioner är avgörande för att skydda både användare och fordon mot elrelaterade risker, och bidrar till en säker laddningsmiljö.

Användarvänlig installationsapp

Den användarvänliga installationsappen för Autel MaxiCharger förenklar driftsättningen och möjliggör enkel anslutning till valfritt backend-system. Denna flexibilitet underlättar integrering med befintliga laddningsnätverk och erbjuder fullständig kontroll över din laddinfrastruktur.

Stilfullt tillbehör för markmontage

Förhöj estetiken och funktionaliteten i din laddstation med en snygg laddstolpe för markmontage, speciellt designad för Autel MaxiCharger. Denna tilltalande och robusta lösning garanterar en stabil och hållbar installation.

Full implementering av OCPP 1.6J

Autel MaxiCharger stödjer fullständigt Open Charge Point Protocol (OCPP) 1.6J, vilket tillåter avancerad fjärrstyrning och -övervakning av laddstationen. Denna kompatibilitet försäkrar en laddningslösning som är redo för framtiden och kan anpassas till växande teknologiska behov.

Autel MaxiCharger erbjuder en komplett, högkvalitativ laddlösning till ett attraktivt pris, vilket gör den till ett utmärkt val för den som söker en effektiv, säker och smart elbilsladdning.