Waybler

Waybler står i framkanten av innovation inom elbilsladdning, erbjuder avancerade laddlösningar som kombinerar svensk kvalitet och teknisk excellens. Vårt engagemang för att leverera pålitliga, effektiva och användarvänliga produkter speglar vår vision om att förenkla livet för elbilsägare. Genom att integrera smart teknologi och flexibla anslutningsalternativ skapar Waybler en smidig och tillgänglig laddningsupplevelse för både privatpersoner och företag.

Waybler Dynamic 22 kW - 2 uttag

Waybler Dynamic 22 kW - 2 uttag

Tillgänglig för leverans
Waybler Flex Max 11 kW - 2 uttag

Waybler Flex Max 11 kW - 2 uttag

Tillgänglig för leverans

Waybler Dynamic

Dynamic är Wayblers flaggskeppsprodukt, en dubbelladdare utrustad med en kraftfull 22kW kapacitet designad för att maximera laddningseffektiviteten. Waybler Dynamic framhäver funktioner som aktivt fasval, vilket möjliggör maximalt utnyttjande av tillgänglig effekt och säkerställer en snabbare laddning. Med flera uppkopplingsalternativ, inklusive 4G, WiFi och trådbundet internet, erbjuder Dynamic en flexibel och tillförlitlig laddningslösning som anpassar sig efter användarens behov, allt medan den bibehåller svensk kvalitet och prestanda.

Waybler Flex Max

Flex Max kompletterar Wayblers produktutbud genom att erbjuda en mångsidig laddningslösning som tillgodoser en bredare publik. Medan Dynamic fokuserar på högeffektiv laddning för de med intensiva laddningsbehov, är Flex Max en enklare variant. Tusentals Waybler Flex Max har installerats hos företag, brf:er och samfälligheter i Sverige och utomlands. En enkel, robust laddbox, med diskret och tidlös design – och Wayblers unika effektstyrning.

Sociala medier

2024 Simplev

Simplev